Μενού Κλείσιμο

Forum

Κανόνες Λειτουργίας
 
Μοιράσου:
Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

[Έκλεισε] Κανόνες Λειτουργίας

1 Δημοσιεύσεις
1 Χρήστες
1 Likes
261 Θεάσεις
viewadmin
(@viewadmin)
Μέλος Admin
Εγγραφή: πριν από 4 έτη
Δημοσιεύσεις: 4
Topic starter  
  1. Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και τους άλλους. Θυμηθείτε πως οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ δεν είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν ή μπορεί να μην έχουν απάντηση για το ερώτημά σας.
  2. Πριν ζητήσετε/ρωτήσετε κάτι δείτε τις υπάρχουσες ενότητες (ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο θέμα.
  3. Μην γράφετε με GREEKLISH χαρακτήρες
  4. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε στον τίτλο αλλά ούτε και στο περιεχόμενό του μηνύματος. Η χρήση κεφαλαίων στο διαδίκτυο σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε έντονους (Bold) χαρακτήρες.
  5. Σε περίπτωση που δημοσιεύετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του. Ισχύει βέβαια και το αντίστροφο. Το υλικό που δημοσιεύουν εδώ τα μέλη (προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα κ.τ.λ.) τους ανήκει και δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί οπουδήποτε αλλού χωρίς την έγκριση τους.
  6. Ελέγξτε το μήνυμα σας αφού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του. Μη δημοσιεύσετε συμπληρωματικά μηνύματα για αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επεξεργασία για να διορθώσετε το μήνυμά σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαγράψετε τελείως κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα.
  7. Δεν επιτρέπεται η άσκοπη επανάληψη του ίδιου μηνύματος ή του ιδίου θέματος (spamming).
  8. Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφερόμαστε.
  9. Οι δημοσιεύσεις των μελών εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις και όχι της ιστοσελίδας.

   
Markopom reacted