Μενού Κλείσιμο

Forum

Μοιράσου:
Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

[Έκλεισε] Όροι Χρήσης

1 Δημοσιεύσεις
1 Χρήστες
1 Likes
200 Θεάσεις
viewadmin
(@viewadmin)
Μέλος Admin
Εγγραφή: πριν από 4 έτη
Δημοσιεύσεις: 4
Topic starter  
  1. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.
  2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ δημοσιεύσεις ερωτικού και πορνογραφικού υλικού κάθε είδους, σπασμένα προγράμματα , προσωπικά δεδομένα συνανθρώπων μας, θέματα που αφορούν παράνομες ενέργειες, ουσίες κ.α.. ή φωτογραφίες και βίντεο με προσβλητικό περιεχόμενο καθώς και η δημοσίευση αμιγώς πολιτικών και θρησκευτικών μηνυμάτων. Απαγορεύεται επίσης να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.
  3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εμπορική διαφήμιση οποιασδήποτε μορφής με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Ενότητες που θα ανοίγονται γι' αυτό το σκοπό θα διαγράφονται.
  4. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση υλικού από την ιστοσελίδα για εμπορικούς σκοπούς. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή αναμετάδοση του υλικού αυτού τμηματικά, συνολικά ή περιληπτικά για μη εμπορικούς σκοπούς, με τη σαφή αναφορά του Viewfinder ως πηγή.
  5. Τυχόν παραβιάσεις των κανόνων αυτών θα συνεπάγεται το κλείδωμα και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο site του συγκεκριμένου χρήστη (ban).
  6. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα δημοσιοποιήσουν για κανέναν λόγο, προσωπικά στοιχεία μελών και επισκεπτών του φόρουμ. Τα στοιχεία που καταγράφονται στη βάση δεδομένων, μπορούν να δοθούν αποκλειστικά και μόνον στις αρχές αν ζητηθούν.

   
Markopom reacted